IBC Utrechtse Heuvelrug 14 januari 2019

Deel dit bericht!

Allereerst namens alle caféhouders van de Utrechtse Heuvelrug de beste wensen voor 2019 en de hoop dat het een mooi jaar voor je mag worden.

Natuurlijk hopen we ook jou weer te mogen begroeten bij onze eerste bijeenkomst van dit jaar en wel op 14 januari.  Inloop 9.00 uur en start om 9.30 uur. Naast het netwerken kun je meedoen aan de volgende twee workshops:

  • Je Persoonlijkheid in kleur door Carin Boot en Els Wildenberg
    Tijdens een actieve workshop krijg je inzicht in jouw persoonlijkheid en wat dit zegt over o.a. motivatie, valkuilen, wijze van communicatie, voorkeur voor samenwerkingsvorm en daarmee tevens inzicht in het beter begrijpen van anderen.
  • Bevlogen solliciteren door Caroline Verdonk
    Met deze workshop krijg je inzicht wat jou gelukkig maakt in een baan. Met deze kennis kun je op geïnspireerde en energieke wijze een bij jou passend bedrijf/functie zoeken en werkgevers prikkelen om jou voor een sollicitatiegesprek uit te nodigen.

 

Bijdrage:  Bij aankomst betaal je € 5,50 aan de Horst voor koffie/thee die je dan naar behoefte zelf kan pakken.  Ben je niet in staat om dit bedrag te betalen, neem dan contact op met  utrechtse-heuvelrug@Inbetweencafe.nl

Locatie: Landhuis Landgoed de Horst, De Horst 1, 3971 KR Driebergen

Routebeschrijvinghttps://www.landgoeddehorst.nl/contact/

Contact: E: utrechtse-heuvelrug@inbetweencafe.nl

 

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *