IBC Den Bosch 09:00 – 11:00 25 mei 2021: Jouw unieke talenten |Outdoor natuur wandelevent

Deel dit bericht!

Jouw unieke talenten:
Wanneer je weet/voelt wat jouw talenten zijn en hoe jij ze op een voor jou fijne manier kan verwoorden tijdens een sollicitatie- of netwerkgesprek dan heb je zoveel meer kans op werk dat bij jou past en waarin je van waarde kan zijn.

We gaan ongeveer 1,5 tot 2 uur op pad in een mooi natuurgebied net buiten ’s-Hertogenbosch. We gaan wandelen en zullen tijdens het wandelen kennismaken met elkaar en oefeningen doen gericht op bewustwording van jouw unieke talenten en oefenen met hoe je jezelf kan presenteren vanuit jouw unieke talenten.

Over Anneke Otter:

Ik neem jou graag mee naar buiten, de natuur in!

Mijn insteek als coach is om mensen in contact te brengen met hun gevoel, bij te dragen aan bewustwording en vandaaruit persoonlijke groei. Veel mensen zijn geneigd om signalen van stress te vermijden en/of te negeren, terwijl het juist effectiever is om er aandacht voor te hebben om vervolgens beter te weten wie je bent, waar je behoefte aan hebt en welke keuzes bij jou passen.

Met als resultaat meer rust, energie en plezier in jouw leven. Ik bied Individuele coaching, Mindful hardlopen / wandelen, Dippen in Natuurwater en mooie dagprogramma’s gericht op verbinding, bewustwording en persoonlijke groei.  

https://www.otternatuurcoaching.nl

Vanaf 09:00 tot 11:00

Tot ziens op 25 mei!

Aanmelden:

In verband met de corona-maatregelen is deelname beperkt tot max 12 deelnemers. Ook deze keer vragen wij weer om je vooraf aan te melden. Mocht je niet kunnen geef dit dan ook tijdig door, zodat je iemand anders blij kan maken met de vrijgekomen plek. Aanmelden kan eenvoudig via deze link: Eventbrite

Na inschrijving ontvang je enige dagen voor de workshop een bevestiging van je deelname.

Nog enkele tips:

  •  We verzamelen vanaf 08:55 uur en starten stipt om 09:00 uur
  • De verzamelplek en tevens het start- en eindpunt is: Pettelaar. Hier kun je ook gemakkelijk je auto parkeren. Indien je met het OV komt is het ook aan te lopen vanaf station – provinciehuis, per bus lijn 1 of ov -fiets.
  • Draag makkelijke kleding en (wandel) schoenen en neem een flesje water mee. Als het weer daarom vraagt ook eventueel regenkleding, de wandeling gaat ook met regen door!

Link : Totaaloverzicht programma openings week In Between Cafe Den Bosch

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *