IBC Bergen op Zoom 1 september: Jouw persoonlijk talenten DNA.

Deel dit bericht!

Wat is jouw persoonlijke talenten DNA?

Wat is jouw talent? Waar krijg jij energie van? Wanneer heb jij plezier? En in hoeverre ervaar je dit op je werk of in je eigen onderneming?~

Swetlana Westemeijer werkt als professioneel coach bij de politie en daarnaast is ze ondernemer en heeft haar eigen coach&inspiratie praktijk. Vroeger was haar motto: “ik werk om te leven”. Werk was het noodzakelijk kwaad wat nodig was om de dingen te doen die ze leuk vond. Tot ze ontdekte dat ze zichzelf zo gruwelijk tekort deed.

Ze vertelt je graag haar verhaal. Over hoe ze door een moeilijke periode heen ging op haar werk. Ontdekte dat er een groot verschil zit tussen talenten en vaardigheden. En hoe ze vervolgens radicaal het roer heeft omgegooid. Hoe ze daarbij haar onzekerheden rondom het ondernemen heeft overwonnen.

Nieuwsgierig hoe ze deze switch heeft doorgemaakt? Benieuwd hoe jij jouw talenten, drijfveren en passie kunt ontdekken? Benieuwd hoe jij jouw droombaan kunt creëren? Of andere vragen? Stel ze gerust! Swetlana gaat graag met jullie in gesprek.

1 September, InBetweenCafe Bergen op Zoom.

Tijd: 10:30 tot 12:00

Locatie: Brownies&Downies, zuivelstraat 22D, Bergen op Zoom

Geef je op via: inbetweencafeboz@gmail.com

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *