Elke dag Kundalini Yoga | Meditatie | Open Social Walk bij IBC Den Bosch

Deel dit bericht!

Online Kundalini Yoga elke ochtend bij IBC Den Bosch

Elke dag is er vanaf dinsdag tot en met vrijdag, een ochtendsessie van slechts 30 minuten , om de dag goed te starten. Dit gebeurt in de vorm van kundalini yoga en vindt plaats via zoom van 07:30 to en met 08:00.

Wees welkom en aanmelden kan via de aanmeldlink onderaan de pagina.

Open Social Walk in het park

Ook is er elke dag een Open Social Walk in een het park, een wandeling tussen de workshops door, aanmelden kan via link onderaan de pagina.

Link Totaaloverzicht programma openings week In Between Cafe Den Bosch

Woensdag 26 mei | 07:30 – 08:00 | Kundalini Yoga :

Marieke de Leede

Ik ben Marieke, oprichtster van No Mountain 2 High (NM2H). Na mijn opleidingen mensenrechten en ontwikkelingsstudies heb ik tien jaar in de financiële sector gewerkt op het gebied van duurzaamheid. Tot het moment dat ik heb mogen ervaren dat het belangrijkste recht dat we als mens hebben, is om onszelf te zijn. Los van conditionering, los van overtuigingen, los van materie. Dat we goed zijn zoals we zijn. Vanaf toen voelde ik dat ik dit inzicht, dit cadeau, met meer mensen wilde delen.  Vervolgens heb ik me omgeschoold tot bewustzijnscoach en vitaliteitscoach. Daarnaast heb ik de Teacher Trainingen voor Kundalini Yoga, Functionele Vinyasa Yoga en verschillende cursussen in reiki, koude training en ademtechnieken afgerond. Deze kennis en ervaring pas ik toe in 1-op-1 begeleiding, groepstrainingen en retreats. Hiermee kan ik een bijdrage leveren in bewustzijnsontwikkeling om vervolgens de energie, kracht en potentie van mensen volledig tot hun recht laten komen. Mensen omschrijven mij als energiek, sportief, en positief.  Ik word erg blij van natuur (liefst op blote voeten) én avontuur. Daarnaast ben ik continu op zoek naar de balans tussen bewegen en stilstaan, tussen groei en reflectie, tussen verdiepen en stralen.  Deze ervaringen deel ik graag met jou!

Marieke’s specialiteiten

 • Kundalini Yoga
 • Bewustzijnscoaching en persoonlijke ontwikkeling
 • Reiki en vitaliteit

Marieke de Leede

www.nm2h.nl

Woensdag 26 mei 07:30 – 08:00 | Kundalini Yoga :

In deze korte ochtend practice laat ik jullie ervaren wat de kracht van ademhaling en beweging is. In slechts 30 minuten krijg je tools mee om dag bewust, ontspannen én energiek te starten. Kundalini yoga is voor mij de ideale manier om uit het hoofd te gaan en direct te kunnen voelen. Door de gevarieerde oefeningen en de prachtige mantras en meditaties is dit de vorm van yoga die ik graag geef om bij te dragen aan lichaamsbewustzijn en een diepe verbinding te maken met je innerlijke kracht.
Iedereen is welkom, iedereen kan meedoen; het is zowel voor ervaren yogi’s als mensen die nog nooit een ademhalingsoefening hebben gedaan.

Donderdag 27 mei | 07:30 – 08:00 | Kundalini Yoga :

Adele van der Hagen

Mijn naam is Adèle van der Hagen. Ik ben de eigenaar van Healthstudio Adele. Sinds 1998 geef ik yogalessen. Mijn eerste kundalini yogales was voor mij een indrukwekkende ervaring. De oefeningen in combinatie met ademhaling, mantra’s en meditatie spraken mij aan. De diversiteit en afwisseling in de lessen door verschillende thema’s vond ik inspirerend.

Ik geef individuele trainingen aan mensen die specifiek aan hun fysieke of mentale persoonlijke klachten of beperkingen willen werken. Bijvoorbeeld bij chronische rug en bekkenklachten ook tijdens de zwangerschap. Of bijv. bij stressklachten, burn out of slaapproblemen.

 Als holistische leefstijlcoach begeleid ik je naar een gezonde leefstijl en in je persoonlijke ontwikkeling. Er is aandacht voor psychisch welzijn. Om vitaal, ontspannen en gezond in het leven te kunnen staan.

Yoga is bewuste manier te bewegen, om de verbinding met jezelf te herstellen.
We gaan yogaoefeningen doen die jouw in je kracht zetten en ruimte creëren van binnen om te kunnen ervaren. Het verbeterd je lichaamsbewustzijn. We creëren een fundament dat stabiel is en comfortabel voelt.


Kun jij in je kracht staan vandaag. Voel jij je veilig en stabiel. Heb jij de ruimte en kracht om te kunnen bewegen. Hoe voelt jouw fundament, ben je daar bewust van. Kun jij voelen de stabiliteit van jouw fundament, onveranderlijk, massief en stevig. Je fundament is de basis, je anker, die je verbindt met de vrouwelijke magnetische kracht vanuit de aarde. Je krachtcentrum, jouw midden en basis.


Heb jij het gevoel dat er veranderingen nodig zijn om verder te kunnen op dit moment. Omdat het op de manier zoals het ging niet meer werkt. Het geeft je geen voldoening meer en je wil ontdekken wat wel bij jouw past. Je bent aan het zoeken naar hoe en wat je dan nodig hebt om in je eigen kracht te kunnen staan. Kun jij voelen wat jouw missie is op dit moment.

De focus op jouw doel stuurt je in een richting en geeft jouw een invulling waar je naar toe wil. De ervaringen onderweg naar jouw doel of levensmissie, geven jouw kracht, verbinding, rijkdom, onvoorwaardelijke liefde, waardering, vertrouwen en acceptatie.
De bewegingen en houdingen tijdens de yogasessie dagen jouw uit. Om vanuit jouw midden te komen door te stretchen, draaien en roteren in combinatie met kracht. In verschillende houdingen en verschillende delen van je lichaam. Hoe steviger jouw fundament is hoe meer vrijheid je zult ervaren om te kunnen bewegen.

Donderdag 27 mei | 07:30 – 08:00 | Kundalini Yoga :

We creëren die ruimte van binnen uit, door te openen 360 graden.
Door de ruimte van binnen te creëren werkt dit positief op jouw gevoel en uitstraling naar buiten.
Het creëren van een krachtig fundament, in combinatie met beweging om ruimte en vrijheid te ervaren. De weg naar je eigen authentieke zelf.
Een pad in je leven wat bij ieder op een eigen manier gaat. Ik ben zoals ik ben.

Adele’s specialiteiten

 • Kundalini Yoga
 • Holistische coach
 • Pilates

Adele van der Hagen

www.healthstudioadele.nl

Anne Marie Boing In between cafe den bosch

Vrijdag 28 mei | 16:30 – 17:00 | Afsluiting meditatie :

Anne-Marie Böing

Mensen en ontwikkeling, daar ben ik eigenlijk altijd gefascineerd door geweest. Ook heb ik altijd willen weten hoe de wereld in elkaar zat, alsof ik ergens al voelde dat er een hele onzichtbare wereld was die meespeelde in hoe we ons als mens gedragen, die ergens te maken had met leven ‘met hart en ziel’ en een gevoel van magie.

Een tweedegraads lerarenopleiding Engels en een Master Engelse Taal en Literatuur brachten me veel in mijn eigen ontwikkeling, en ik deed een hoop ervaring op in het werken met jongeren in huiswerkbegeleiding en voor de klas. Ook schreef en schrijf ik af en aan voor een educatieve uitgeverij.

Tussen opleiding en werk kwamen ook nog een paar keer langere reizen voorbij, o.a naar Australië, Nieuw Zeeland, de VS, Canada en Ierland. Ik werkte een tijdje als vrijwilliger bij 3VOOR12/Friesland waar ik schreef over muziek, en bij festivals in de PR en communicatie.

Na verloop van tijd werd voor mij helder dat ik mensen graag wil begeleiden bij de ontwikkeling van hun bewustzijn en het bewust hanteren van hun creatiekracht; dat voor mij daar een groot stuk hart ligt, en dat gevoel van magie. Op het pad van bewustzijn is het onvermijdelijk dat je die elementen vroeger of later tegenkomt, ook al zijn ze voor iedereen anders.

Ik vind het een fantastisch mooi om zoveel verschillende mensen te mogen ontmoeten en hun verhalen te horen, te zien waar hun hart en ziel ligt, en ze bij hun avonturen van ontwikkeling te mogen begeleiden.

Anne-Marie’s specialiteiten

 • Intuïtief begeleider
Vrijdag 28 mei | 16:30 – 17:00 | Meditatie Afsluiting week en weekend inluiden

Van alles in je leven vraagt je aandacht en dan raak je soms uit 
verbinding met jezelf. Voel je niet meer waar er spanning in je lijf 
zit. Heb je veel onrust in je hoofd. Ben je gewoon moe.

Dus met het weekend voor de deur: doe mee met een half uur geleide 
meditatie. Verbind je weer met jezelf en de aarde, laat spanning los en 
kom tot rust. Een relaxte afsluiting van deze openingsweek en een fijn 
begin van het weekend.

Anne-Marie Böing
www.gaiabegeleiding.nl

Aanmelden:

Aanmelden Online Kundalini Yoga :

Link voor aanmelding

Nog enkele tips:

 1. Neemt u deel met een telefoon, tablet of ipad: Bij het maken van verbinding wordt standaard als naam het merk en model van uw telefoon ingevuld. Wijzig dit in de naam die u in het dagelijks leven ook gebruikt.
 2. Zet uw camera aan. Voor de workshopgever is het veel leuker om de gezichten van de deelnemers te kunnen zien.

Aanmelden Open Social Walk :

Link voor aanmelden

Nog enkele tips:

 • De verzamelplek en tevens het start- en eindpunt is: Prins Hendrik Park. Hier kun je ook gemakkelijk je auto parkeren. Indien je met het OV komt is het ook aan te lopen vanaf station – provinciehuis, per bus of ov -fiets.
 • Draag makkelijke kleding en (wandel) schoenen en neem een flesje water mee. Als het weer daarom vraagt ook eventueel regenkleding, de wandeling gaat ook met regen door!

Link Totaaloverzicht programma openings week In Between Cafe Den Bosch

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *