Toegankelijk, Verbindend & Motiverend

Welkom bij In Between Café!

Ons motto is toegankelijk, verbindend & motiverend

Toegankelijk: voor iedereen die op zoek is naar werk of een nieuwe opdracht.
Verbindend: je deelt je kennis, ervaring en netwerk met elkaar.
Motiverend: je doet informatie en inspiratie op om een volgende stap te zetten in je zoektocht.

In Between Café is een onafhankelijke organisatie, die maandelijks netwerkbijeenkomsten organiseert voor werkzoekenden en zzp-ers die hun netwerk willen uitbreiden.

Aan de hand van inspirerende en praktische workshops word je mogelijk uitgedaagd om uit je comfortzone te komen. Je krijgt wellicht een frisse blik op je talenten en wat je in huis hebt aan kennis en ervaring, die je weer met anderen kunt delen. Daarbij is de sfeer informeel en er mag gelachen worden. Zo stimuleer je elkaar in je zoektocht naar nieuw of ander werk.

Wil je zelf een workshop geven? Neem dan contact met ons op.

Een bezoek aan een In Between Café is voor iedereen toegankelijk qua prijs, want je bepaalt zélf na afloop wat jou deze workshop waard is geweest.

Met hartelijke groet,

In Between Café Eindhoven

.

.

.

Onze partner

        Wil je meer weten over leuke workshops en webinars en over solliciteren en het vinden van de juiste baan? Kijk dan ook eens op de website van JobOn, ze zijn ook online actief en normaliter hebben zij workshops door heel het land. Ze werken met Eventmanagers, ook jij kunt als werkzoekende Eventmanager worden om zo lekker bezig te blijven tijdens je werkzoekende periode.