Toegankelijk, Verbindend & Motiverend

Welkom bij In Between Café!

Er zijn weer bijeenkomsten! 

Ons motto is toegankelijk, verbindend & motiverend

Toegankelijk: voor iedereen die op zoek is naar werk of een nieuwe opdracht.
Verbindend: je deelt je kennis, ervaring en netwerk met elkaar.
Motiverend: je doet informatie en inspiratie op om een volgende stap te zetten in je zoektocht.

In Between Café is een onafhankelijke organisatie, die maandelijks netwerkbijeenkomsten organiseert voor werkzoekenden en zzp-ers die hun netwerk willen uitbreiden.

Aan de hand van inspirerende en praktische workshops word je mogelijk uitgedaagd om uit je comfortzone te komen. Je krijgt wellicht een frisse blik op je talenten en wat je in huis hebt aan kennis en ervaring, die je weer met anderen kunt delen. Daarbij is de sfeer informeel en er mag gelachen worden. Zo stimuleer je elkaar in je zoektocht naar nieuw of ander werk.

Wil je zelf een workshop geven? Neem dan contact met ons op.

Een bezoek aan een In Between Café is voor iedereen toegankelijk qua prijs, want je bepaalt zélf na afloop wat jou deze workshop waard is geweest.

Na aanmelding ben je van harte welkom bij één van onze cafés; je vindt ons in de provincie Utrecht en in Eindhoven, zie locaties. Meld je eerst aan zoals omschreven bij het event in verband met het maximale aantal deelnemers in de beschikbare ruimte.

Mededeling september 2021

We hebben een nieuwe regel vanuit de overheid om een QR code te kunnen overhandigen bij evenementen en dergelijke. Zorg dat je bij binnen activiteiten deze bij je hebt zodat deze getoond kan worden.

Uitgezonderd als een evenement in een bibliotheek plaats vindt zoals in IJsselstein, zie bericht.

Wil je meer weten over leuke workshops en webinars en over solliciteren en het vinden van de juiste baan? Kijk dan eens op de website van JobOn, ze zijn ook online actief en normaliter hebben zij workshops door heel het land. Ze werken met Eventmanagers, ook jij kunt als werkzoekende Eventmanager worden om zo lekker bezig te blijven tijdens je werkzoekende periode.

Waar en wanneer onze workshops zijn kun je zien aan de linker zijde en via de pagina Locaties zijn de workshops per locatie te zien in toekomst en verleden.

Met hartelijke groet,

In Between Cafés