Toegankelijk, Verbindend & Motiverend

Welkom bij In Between Café!

Na 1 juli zijn er weer bijeenkomsten! 

Ons motto is toegankelijk, verbindend, motiverend!

Toegankelijk: voor iedereen die op zoek is naar werk of een nieuwe opdracht.
Verbindend: je deelt je kennis, ervaring en netwerk met elkaar.
Motiverend: je doet informatie en inspiratie op om een volgende stap te zetten in je zoektocht.

In Between Café is een onafhankelijke organisatie, die maandelijks netwerkbijeenkomsten organiseert voor werkzoekenden en zzp-ers die hun netwerk willen uitbreiden.

Aan de hand van inspirerende en praktische workshops word je uitgedaagd om uit je comfortzone te komen. Je krijgt een frisse blik op je talenten en wat je in huis hebt aan kennis en ervaring, die je weer met anderen kunt delen. Daarbij is de sfeer informeel en wordt er veel gelachen. Zo stimuleer je elkaar in je zoektocht naar nieuw of ander werk.

Wil je zelf een workshop geven? Neem dan contact met ons op.

Een bezoek aan een In Between Café is voor iedereen toegankelijk qua prijs, want je bepaalt zélf na afloop wat jou deze workshops waard zijn geweest.
Kom gerust langs bij één van onze cafés; je vindt ons in de provincie Utrecht en in Eindhoven.
(Zie het kopje locaties). Meld je wel even eerst aan per mail! Dit i.v.m. de benodigde 1,5 meter afstand en het mogelijk aantal deelnemers in de beschikbare ruimte. Je bent van harte welkom!

Mededeling

En toen lag bijna alles stil . . . ., maar

Nu drie maanden later komt Nederland langzaam weer in beweging, ook de In Between Cafés gaan weer langzaam bezig met het organiseren van workshops.

Waar en wanneer kan u zien aan de linker zijde van deze mededeling of de uitgebreide informatie over de geplande workshops op de pagina Locaties.

Met hartelijke groet,

In Between Cafés